img_002
  • 2021 30 Јули
    Соопштенија Известување за неработен ден - 2 Август „Илинден“

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 2 Август 2021 година (понеделник) „Илинден“ е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 02.08.2021 година (понеделник), а прв работен ден по празникот e 03.08.2021 година (вторник).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија