Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 23 Август
    Известувања Известување за Експозитура - Мини Маркет (повторно отворена)

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Охрид - Мини Маркет (ул. Ул.Никола Карев бр.2 Охрид) од ден 24.08.2021г. (вторник) ќе продолжи да работи со редовно работно време од 08:00-16:00 часот.

Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство или побарајте ја најблиската локација на банкомат или експозитура преку Sparky вибер чет асистентот.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија