Happy_Visa_vikend_02
 • 2021 23 Август
  Известувања Избрани првите добитници од наградната игра " Happy VISA викенд"

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „Happy VISA викенд“ беше одржано на ден 20.08.2021 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Тодорка Сајкова, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме првите 10 среќни добитници на ваучер за патување за двајца во земјата од туристичката агенција Пилот Травел Скопје, од наградната игра „Happy VISA викенд“

 • Лидија Колевска, Скопје
 • Ема Танаскоска-Митревска, Скопје
 • Габриела Јакшевска, Скопје
 • Марија Тодоровска, Скопје
 • Теа Беговска, Скопје
 • Живко Огненоски, Скопје 
 • Славчо Талески, Скопје
 • Синиша Спировски, Дебар
 • Христина Маневска, Скопје
 • Гоце Милески, Прилеп

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте го новото извлекување кое ќе биде на 27.08.2021 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија