Soopshetie_002
  • 2021 26 Август
    Известувања Извесстување за неботен ден - 28 Август

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 28 Август 2021 година (сабота) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 28.08.2021 година (сабота), а прв работен ден по празникот e 30.08.2021 година (понеделник).

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија