Happy_Visa_vikend_02
 • 2021 30 Август
  Соопштенија Избрани вторите 10 добитници од наградната игра " Happy VISA викенд"

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „Happy VISA викенд“ беше одржано на ден 27.08.2021 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Тодорка Сајкова, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме 10 среќни добитници од второто извлекување на ваучер за патување за двајца во земјата од туристичката агенција Пилот Травел Скопје, од наградната игра „Happy VISA викенд“

 • Трајче Лазаров, Гевгелија
 • Шермине Реџепи, Скопје
 • Сашо Стерјовски, Прилеп
 • Ивана Стоилковска, Куманово
 • Наташа Николова, Скопје
 • Катерина Талеска, Прилеп
 • Зоран Дукиќ, Струмица
 • Мартин Крајчески, Скопје
 • Босилка Ѓорѓиева, Виница
 • Елена Ајтарска, Скопје

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте го новото извлекување кое ќе биде на 03.09.2021 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија