img_002
  • 2021 6 Септември
    Соопштенија Известување - релоцирана експозитура Кичево

Експозитура Кичево со нов атрактивен изглед

Од денес експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Кичево е со нов атрактивен изглед, модерно внатрешно уредување и дизајн во кој нашите клиенти ќе се чувствуваат пријатно и задоволно.

Нашиот сплотен тим Ви стои на располагање за сите потребни информации, како и да Ви ги понуди најновите атрактивни понуди на Банката.

Експозитурата која се наоѓа на ул. Ослободување бр.20 можете да ја посетите секој работен ден од понеделник до петок со работно време од 08:00-16:00 часот.