Happy_Visa_vikend_02
 • 2021 6 Септември
  Соопштенија Избрани нови добитници од третото извлекување од наградната игра " Happy VISA викенд"

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „Happy VISA викенд“ беше одржано на ден 03.09.2021 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Тодорка Сајкова, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме новите 10 среќни добитници на ваучер за патување за двајца во земјата од туристичката агенција Пилот Травел Скопје, од наградната игра „Happy VISA викенд“

 • Дејан Синадинов, Скопје
 • Перо Колев, Скопје
 • Петре Неделков, Скопје
 • Стеван Огненовски, Скопје
 • Гордана Црцевска, Скопје
 • Сашко Чорбески, Прилеп
 • Сашо Наумоски, Прилеп
 • Мартин Митрев, Неготино
 • Зоранчо Петковски, Велес
 • Стојо Бошкоски, Гостивар

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте го новото извлекување кое ќе биде на 10.09.2021 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија