Rab_vreme_002
  • 2021 10 Септември
    Известувања Известување за Експозитура Гостивар 2

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија во Гостивар (ул. Илинденска бр.12) од ден 09.09.2021г. (четврток) е повторно достапна за клиентите и истата можете да ја посетите секој работен ден (од понеделник до петок), со работно време од 08:00 до 16:00 часот.

Ве потсетуваме дека Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство или побарајте ја најблиската локација на банкомат или експозитура преку Sparky вибер чет асистентот.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија