atm_002
  • 2021 19 Септември
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 20.09.2021 година во периодот од 02:00 до 03:00 часот можни се прекини во сервисите на АТМ-ите, картичките и ПОС терминалите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија