Happy_Visa_vikend_02
 • 2021 27 Септември
  Соопштенија Добитници од наградадната игра Happу VISA Викенд од 24.09.2021

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „Happy VISA викенд“ беше одржано на ден 24.09.2021 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка Македонија;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Тодорка Сајкова, претставник од Шпаркасе Банка Македонија.

Во прилог ги имаме новите 10 среќни добитници на ваучер за патување за двајца во земјата од туристичката агенција Пилот Травел Скопје, од наградната игра „Happy VISA викенд“

 • Трајче Ордев, Штип
 • Кире Мирчески, Прилеп
 • Анита Пешова, Охрид
 • Трајанка Велјаноска, Струга
 • Биљана Пауновска, Скопје
 • Марија Јанакиевска, Скопје
 • Снежана Стојковска, Скопје
 • Славица Зариќ, Скопје
 • Душан Џепиќ, Скопје
 • Александра Салапура, Скопје

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте, следете нè и очекувајте го новото извлекување кое ќе биде на 01.10.2021 година.

Со почит,

Шпаркасе Банка Македонија