• 2021 4 Октомври
  Соопштенија Добитници од наградната игра Happy VISA Викенд од 01.10.2021

Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра „Happy VISA викенд“ беше одржано на ден 01.10.2021 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Шпаркасе Банка АД Скопје со адреса ул. Македонија 34, 1000 Скопје.

За контрола на регуларноста се погрижи 3 члена комисија во состав:
1. Олгица Спасевска, претставник од Шпаркасе Банка;
2. Весна Дончева, нотар;
3. Тодорка Сајкова, претставник од Шпаркасе Банка.

Во прилог ги имаме новите 10 среќни добитници на ваучер за патување за двајца во земјата од туристичката агенција Пилот Травел Скопје, од наградната игра „Happy VISA викенд“

 • Ристо Целакоски, Охрид
 • Али Љатифовиќ, Тетово
 • Перо Димитриев, Кавадарци
 • Драгана Поповиќ Ивановска, Куманово
 • Бранко Ракиќ, Куманово
 • Роска Филеска, Скопје
 • Марјан Петковски, Скопје
 • Стефан Христовски, Скопје
 • Ирфан Растодер, Скопје
 • Весна Петрушевска, Скопје

Честитки за добитниците и се надеваме дека ќе уживате во патувањето, а на вас останатите Ви благодариме што учествувавте. Ве информираме дека ова беше воедно и последното-седмо извлекување од наградната игра. 

Со почит,

Шпаркасе Банка