• 2021 8 Октомври
    Соопштенија Известување за неработен ден 11 Октомври 2021

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2021 година (понеделник), Денот на народното востание, е државен празник.

Банката нема да работи на 11 октомври (понеделник), а прв работен ден по празникот е 12.10.2021 година (вторник).

Со почит,

Шпаркасе Банка