• 2021 12 Октомври
    Соопштенија Известување - Прекини во сервисите на ПОС и АТМ

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 15.10.2021 година (петок) во периодот од 03:00 до 05:00 часот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС и АТМ уредите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка