Izvestuvanje_klienti_02
  • 2021 22 Октомври
    Соопштенија Известување за неработен ден 23 Октомври

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07),  23 октомври 2021 година (сабота),  е државен празник.

Експозитурите на Шпаркасе Банка нема да работат на 23 октомври (сабота), а прв работен ден по празникот е 25.10.2021 година (понеделник).

Со почит,

Шпаркасе Банка