ATM_izvestuvanje_02
  • 2021 22 Ноември
    Известувања Известување за можни прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 23.11.2021 година (вторник) во периодот од 03:00 до 03:30 часот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС терминалите, картичките и АТМ уредите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка