Rab_vreme_002
  • 2021 8 Декември
    Известувања Известување за неработен ден - 8ми Декември

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07),  8 декември 2021 година (среда),  е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Експозитурите на Шпаркасе Банка нема да работат на 8 декември (среда), а прв работен ден по празникот е 9 декември година (четврток).

Со почит,

Шпаркасе Банка