Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 3 Јануари
    Известувања Известување за неработен ден - Божиќ

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 6 јануари 2022 година, (четврток) Бадник, ден пред Божик и 7 јануари 2022 година, (петок), Божиќ, првиот ден на Божиќ според православниот календар, се неработни денови за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи 06 и 07 јануари. На 08 јануари ќе работи експозитура Централа 2 и експозитура Аеродром со редовно работно време од 09 до 13 часот, погледнете ја листата на експозитури и банкомати на следниот линк

Со почит,

Шпаркасе Банка