Izvestuvanje_rabotno_vreme_02
  • 2022 28 Јануари
    Известувања Известување за привремено затворање на Експозитура Ѓорче Петров 1

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради технички причини експозитурата Ѓорче Петров 1 со седиште на ул. Мице Козар бр. 1 на Шпаркасе Банка АД Скопје на ден 28.01.2022г. ќе биде привремено затворена.

Се замолуваат клиентите да се обратат во најблиската експозитура Ѓорче Петров со седиште на ул. Ѓорче Петров бр. 33 која ќе работи со редовно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се мобилното и електронско банкарство, или пак побарајте ја најблиската локација на банкомат или експозитура преку Sparky вибер чет асистентот.

Ви благодариме за разбирањето.  

Со почит,

Шпаркасе Банка