Izvestuvanje_rabotno_vreme_01
  • 2022 24 Март
    Соопштенија Известување за работно време и релокација на експозитура Гостивар

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурите на Шпаркасе Банка АД Скопје во Гостивар ул. Илинденска бр.109 и  ул. Илинденска бр.12  на ден 25.03.2022г. (петок) ќе работат со скратено работно време од 08:00 до 13:00 часот.

Од понеделник 28.03.2022г. ќе започне со работа новата експозитура на ул. Илинденска бр.294А со работно време од 08:00 – 16:00 часот.

Изменетиот режим на работно време е прилагоден само за периодот на релоцирање на експозитурата на новата локација. Во меѓувреме, Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје