img_02
  • 2022 19 Април
    Известувања Известување - Можни прекини на сервисите 22.04.2022

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 22.04.2022 година (петок) во периодот од 03:00 до 05:00 часот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите на ПОС терминалите, картичките и АТМ уредите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка