Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 3 Мај
    Известувања Известување за можни прекини во сервисот за електронско банкарство

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 05.05.2022година (четврток) во периодот од 23:30 до 23:50 часот, Ве известуваме за можни краткотрајни прекини на сервисите за електронско и мобилно банкарство .

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка