ATM_izvestuvanje_02
  • 2022 17 Мај
    Известувања Известување - Прекини во сервисите на ПОС и АТМ

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 22.05.2022 година како и на 24.05.2022 година во периодот од 03:00 до 05:00 часот можни се прекини во сервисите на АТМ-ите, картичките и ПОС терминалите.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје