• 2022 6 Јуни
    Известувања Известување - прекин на сервисите на АТМ

Почитувани клиенти,

Поради надградба на системот на ден 07.06.2022 година во периодот од 04:00 до 04:30часот можни се прекини во сервисите на АТМ-ите и картичките.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје