Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 21 Јуни
    Известувања Се појави лажна Facebook страница под името на банката

Почитувани клиенти,

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Забележана е ЛАЖНА Facebook страница под името на банката која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката.

Бидете внимателни, ниту еден правен субјект не смее да ги бара и процесира Вашите лични податоци преку социјалните мрежи!

Ве молиме внимавајте, не го споделувајте повикот и НИКОГАШ не ги споделувајте Вашите лични податоци преку неофицијални канали за комуникација. Лажната страница е пријавена, а можете да помогнете да се отстрани доколку ја пријавите истата, односно report page!

Со почит,

Шпаркасе Банка