Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 26 Јули
    Известувања Известување - Провизија за одржување на девизна сметка кај правни лица

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека согласно со измените во Одлуката за тарифи на Шпаркасе Банка започнувајќи од 01.08.2022 година Банката воведува провизија за одржување на девизна сметка .

Провизијата за одржување на девизната сметка се наплатува на месечно ниво со задолжување на денарската сметка и истата изнесува 150 денари фиксно по сметка.

Ви благодариме што ги користите производите и услугите на Банката.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје