Izvestuvanje_rabotno_vreme_02
  • 2022 29 Јули
    Соопштенија Известување за неработен ден - 2-ри Август „Илинден“

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ, 2 Август 2022 година (вторник) „Илинден“ е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 02.08.2022 година (вторник), со работа продолжуваме на 03.08.2022 година(среда).

Со почит,

Шпаркасе Банка