Rab_vreme_002
  • 2022 3 Август
    Известувања Известување за затворање на експозитура Ѓорче Петров 1

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата Ѓорче Петров 1 со седиште на ул. Мице Козар бр. 1 на Шпаркасе Банка АД Скопје на ден 05.08.2022г.(петок)ќе ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 13:00 часот поради затворање на експозитурата.

Се замолуваат клиентите да се обратат во најблиската експозитура Ѓорче Петров со седиште на ул. Ѓорче Петров бр. 33 која ќе работи со редовно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Експозитурата ќе биде во функција на постоечката локација (ул. Мице Козар бр.1) заклучно со петок (05.08.2022г.), до 13:00 часот. Во меѓувреме, дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка