ATM_izvestuvanje_02
  • 2022 29 Август
    Известувања Известување за релокација на банкомат бул.Кочо Рацин бр.7

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека на ден 28.08.2022 година банкоматот на кој што беше на следната локација бул. Кочо Рацин бр.7 ќе биде релоциран на друга адреса.

Покрај мрежата на банкомати, клиентите ги имаат на располагање и мрежата на експозитури ширум земјата, апликациите за електронското банкарство и мобилно банкарство „S-Banking”, која на клиентите им овозможува на лесен и едноставен начин да имаат 24 часовен пристап до сите производи и услуги наменети за физички лица од Шпаркасе Банка.

Дополнително, Ве информираме дека доколку сте корисник на било кој пакет од банката, месечно имате можност за 2 повелкувања на средства од било кој АТМ од земјата.

Повеќе информации за мрежата на експозитури и банкомати можете да погледнете на https://sparkasse.mk/Локации/Експозитури_и_банкомати.aspx.

Со почит,

Шпаркасе Банка