• 2022 1 Септември
    Известувања Известување за затвoрање на експозитура Карпош

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитура Kaрпош со седиште на Бул.Партизански одреди бр.101 на Шпаркасе Банка АД Скопје на ден 02.09.2022г.(петок)ќе ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 13:00 часот поради затворање на експозитурата.

Се замолуваат клиентите да се обратат во најблиската експозитура Лептокарија со седиште на Ул. Партизански одреди бр.. 102-г која ќе работи со редовно работно време од понеделник до петок, од 08 до 16 часот.

Експозитурата ќе биде во функција на постоечката локација (Бул.Партизански одреди бр.101) заклучно со петок (02.09.2022г.), до 13:00 часот. Во меѓувреме, дополнително Ви стојат на располагање алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка