Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 7 Септември
    Известувања Известување за неработен ден - "Ден на независноста на Македонија"

Почитувани,

Согласно информација од Министерството за труд и социјална политика и согласно Законот за празниците на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 08 Септември 2022 година (среда) "Ден на независноста на Македонија" е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Банката нема да работи на 08.09.2022 година (четврток), а прв работен ден по празникот e 09.09.2022 година (петок).

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје