Izvestuvanje_rabotno_vreme_02
  • 2022 9 Септември
    Известувања 📣Известување за ново викенд работно време!

Почитувани клиенти,

Почнувајќи од 10.09.2022 година, експозитурата Центар (на ул. Даме Груев бр. 7 - Беко) започнува со работа во сабота, експозитурата работи со редовно работно време  од понеделник – петок од 08:00 до 16:00 часот и сабота од 09:00 до 13:00 часот.

Експозитурата Централа 2, лоцирана на ул. Македонија бр.34 почнувајќи од 10.09.2022 година, нема да работи во сабота.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје