atm_002
  • 2022 13 Септември
    Известувања Известување - АТМ Маџари

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека започнувајќи од 15.09.2022 година, банкоматот на локација на Ул. Благоја Стевковски бр.57 Скопје ќе биде надвор од функција.

 Ве молиме обратете сѐ до најблискиот банкомат кој се наоѓа кај  новата експозитура во Маџари која што се наоѓа на следната локација: ул.Благоја Стевковски 114А.

Покрај мрежата на банкомати, клиентите ја имаат на располагање и мрежата на експозитури ширум земјата, апликациите за електронското банкарство и мобилно банкарство „S-Banking”, која на клиентите им овозможува на лесен и едноставен начин да имаат 24 часовен пристап до сите производи и услуги наменети за физички лица од Шпаркасе Банка.

Дополнително, Ве информираме дека доколку сте корисник на било кој пакет од банката, месечно имате можност за 2 повелкувања на средства од било кој АТМ од земјата.

Повеќе информации за мрежата на експозитури и банкомати можете да погледнете на https://sparkasse.mk/Локации/Експозитури_и_банкомати.aspx.

Со почит,

Шпаркасе Банка