Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 14 Септември
    Известувања Известување за клиенти нов тарифник за правни лица со важност од 12.09.2022г.

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека од 12.09.2022 година, Шпаркасе Банка ќе изврши измена и дополнување на Тарифата за надоместоци и услуги за правни лица.

Измените за правни лица се направени во делот на тргување со хартии од вредност на странски пазари.

Тарифите за надоместоци и услуги за правни лица се поставени на web страната на Банката и може да ги погледнете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка