Rab_vreme_002
  • 2022 15 Септември
    Известувања Известување за привремено затворање на Централа 2

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека од  16.09.2022 (петок) експозитурата Централа 2 на Шпаркасе Банка АД Скопје со седиште на ул Македонија бр 34, ќе биде привремено затворена поради реновирање.

За сите банкарски услуги Ве молиме посетете ги најблиските експозитури:

  • Експозитура Централа, лоцирана на ул. Васил Иљоски бр.14, со работно време пон – пет од 08:00 до 16:00 часот;
  • Eкспозитура Центар, лоцирана на ул. Даме Груев бр.7 (Беко), со работно време  пон – пет од 08:00 до 16:00 часот и сабота од 08:00 до 13:00 часот;
  • Eкспозитурата 11ти Октомври, лоцирана на бул. 11ти Октомври бр. 34, со работно време пон – пет. од 08:00 до 16:00 часот.

Клиентите кои користат сеф во Банката ќе можат истите  непречено да ги користите во периодот на реновирање, а влезот за истите ќе биде од службениот влез на Банката.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка