Izvestuvanje_klienti_02
  • 2022 10 Октомври
    Известувања Известување - неработен ден 11 Октомври

Почитувани,

Согласно Законот за празници на РСМ („Службен весник на РСМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2022 година (вторник), Денот на народното востание, е државен празник.

Банката нема да работи на 11 октомври (вторник), а прв работен ден по празникот е 12.10.2022 година (среда).

Со почит,

Шпаркасе Банка