Izvestuvanje_klienti_02
 • 2022 24 Ноември
  Известувања Известување - Прекини во сервисите

Почитувани клиенти,

Ве известуваме за прекини во функционирањето на електронските сервиси на Шпаркасе Банка АД Скопје поради планирани технички подготовки и надградби на истите

Прекините се планирани како што следи:

  • од 25.11.2022 до 26.11.2022 (од 23 часот до 8 часот)
  • од 26.11.2022 до 27.11.2022 (од 23 часот до 8 часот)

Прекините се однесуваат на следните услуги на банката:

  • S-Банка
  • Електронско банкарство за физички и правни лица
  • СМС и Push нотификации

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка