• 2022 17 Декември
    Соопштенија Известување - Прекини во сервисите на АТМ

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на 24.12.2022 и 25.12.2022 година ( сабота и недела ) , Поради системски надградби очекувано е недостапност на електронското банкарство за правни лица од 23:00 до 07:00 часот.

 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

ШПАРКАСЕ БАНКА АД СКОПЈЕ