img_02
  • 2022 29 Декември
    Известувања Известување за неажурирани податоци

Почитувани клиенти,

“За нефункционирање на Вашата сметка поради неажурирани податоци, обратете се на Контакт Центарот со телефонски број 02/15050”.

 

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

ШПАРКАСЕ БАНКА АД СКОПЈЕ