img_02
  • 2023 20 Јануари
    Известувања Известување - Релокација на експозитура Кисела Вода

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитурата Кисела Вода на Шпаркасе Банка на ул. Сава Ковачевиќ бр.10 на ден 20.01.2023г.(петок)ќе ќе работи со скратено работно време од 08:00 до 12:00 часот поради преселба на нова локација.

За сите потреби, Ве молиме посетете ја најблиската експозитура 11 Октомври на ул. 11 Октомври бр. 34 со работно време од 08:00 до 16:00 часот.

Ве очекуваме во експозитура Кисела Вода на новата локација- ул.Божидар Аџија бр.3, која ќе започне со работа од понеделник 23.01.2023г, со работно време од 08:00 – 16:00 ч.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка