img_02
  • 2023 10 Февруари
    Известувања Реновирање на експозитура Буњаковец

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека експозитура Буњаковец на ул. Рајко Жинзифов бр.18 на Шпаркасе Банка АД Скопје од 11.02.2023 до 26.02.2023г ќе биде затворена поради реновирање.

Експозитурата ќе започне со работа на 27.02.2023г ( понеделник ). Во меѓувреме Ви стојат на располагање најблиските експозитури на Шпаркасе Банка:

•експозитура Капиштец, ул. Народен Фронт бр. 19,

•експозитура Тафталиџе, ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 96,

•експозитура Лептокарија, Бул. Партизански одреди бр. 102-г,

•експозитура Центар, ул. Даме Груев бр. 7,

•експозитура Централа, ул. Васиљ Иљоски бр.14

На располагање Ви се најблиските банкомати на следните локации:

•АТМ Градска библиотека Браќа Миладиновци, Бул. Партизански одреди бр.22

•АТМ Пет Шоп Парк, ул. Орце Николов бр. 142

На располагање Ви стојат алтернативните канали за извршување на секојдневните трансакции и услуги, како што се:мобилно и електронско банкарство.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје