img_02
  • 2023 16 Февруари
    Известувања Измена на одлука за надоместоци на правни лица со примена од 14.04.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка изврши измена на Одлуката на надоместоци за правни лица.

Надоместок што ќе започне да се применува од 14.04.2023 година, можете да го превземете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје