img_02
  • 2023 9 Март
    Соопштенија Измена на одлука за надоместоци за физички лица со примена од 08.05.2023

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека Шпаркасе Банка изврши измена на Одлуката на надоместоци за физички лица.

Надоместоците што ќе започнат да се применува од 08.05.2023 година, можете да го превземете на следниот линк.

Со почит,

Шпаркасе Банка АД Скопје