img_02
  • 2023 24 Март
    Известувања Прекини во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 24.03.2023 година (петок) во периодот од 21:30 до 22:30 часот, можни се прекини во сервисите на Шпаркасе Банка АД Скопје.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка