img_02
  • 2023 31 Март
    Известувања Известување за прекин на АТМ

Почитувани клиенти,

Ве известуваме дека поради технички проблеми, за време на викендот нема да бидат во функција банкомати на Шпаркасе Банка АД Скопје на следните локации:

  • Драчево - ул.Иван Хаџиниколов бр. 12
  • Центар- ул.Орце Николов бр.146
  • Штип - ул.Партизанска бб
  • Штип - Сити мол

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка