Izvestuvanje_klienti_02
  • 2023 13 Април
    Известувања Прекини во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 14.04.2023 година (петок) во периодот од 03:00 до 05:00 часот можни се прекини во сервисите на Шпаркасе Банка: АТМ-ите, картичките,ПОС терминалите, e-commerce услугите и веб сервисот за платежни картички.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка