img_02
  • 2023 29 Мај
    Известувања Прекин во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 29.05.2023 година(понеделник) поради технички прекин на сервисите на Шпаркасе Банка АД Скопје, дел од мрежата на банкомати и пос терминали ќе бидат надвор од функција.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка