img_02
  • 2023 29 Мај
    Известувања Известување - Шпаркасе Банка АД Скопје

Почитувани клиенти,

Во текот на денешниот ден заради технички прекин на сервисите беше забележан прекин во функционирањето на ПОС терминалите на Шпаркасе Банка.

Би сакале да ве известиме дека ситуацијата е целосно надмината и ПОС терминалите се сега повторно во функција.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка