img_02
  • 2023 30 Мај
    Известувања Известување за продолжено работно време на експозитурите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека Шпаркасе Банка АД Скопје согласно зголемениот обем на работа поради реиздадени картички, донесе одлука во периодот од 22.05.2023 заклучно со 01.06.2023 година, одредени експозитури да работат со продолжено работно време исклучиво за подигнување на картички.

Eкспозитурите во Скопје: Аеродром 1, Гази Баба, Центар,Чаир како и во градовите: Битола, Велес,Гевгелија, Гостивар, Кавадарци,Кичево, Кочани, Куманово, Прилеп, Струга, Струмица, Тетово, Штип како и Охрид централа ќе работат со продолжено работно време за подигнување на картички секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот и сабота од 09:00 до 13:00 часот.

Со почит,

Шпаркасе Банка