img_02
  • 2023 7 Јуни
    Известувања Прекин во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 07.06.2023 година (среда) во периодот после 23:00 часот можни се прекини на одреден дел на АТМ-ите на Шпаркасе Банка.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка