img_02
  • 2023 9 Јуни
    Известувања Прекини во сервисите на Шпаркасе Банка

Почитувани клиенти,

Ве информираме дека на ден 18.06.2023 и 19.06.2023 година (недела и понеделник), поради редовното одржување на системот за процесирање во Еуронт, во периодот од 03:00 до 05:00 часот можни се прекини во сервисите на Шпаркасе Банка.

Прекините се однесуваат на следните услуги на банката: функционалноста на картичките на АТМ-ите, ПОС терминалите, e-commerce услугите и веб сервисот за платежни картички.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Шпаркасе Банка